Ahvenanmaa ja Turun saaristo. Vinkkejä kaivataan!



Kesän reissusuunnitelmat alkavat ainakin yhdeltä osin muotoutua. Päätimme keväällä pyrkiä matkustamaan lentämättä, joten tämän kesän kohteeksi valikoitui Turun saariston rengastie sekä Ahvenanmaa. Ajatuksia perheemme lentolakosta kirjoittelen myöhemmin.

Suomessa emme ole matkailleet moneen vuoteen. Vuonna 2012 kiertelimme Suomea ajaen ensin itäreunaa Lappiin ja sieltä lännen puolelta takaisin Helsinkiin. Matka oli aivan mahtava ja seikkailuja löytyi! Kotimaanmatkailu on aina tuntunut hyvältä, mutta syystä tai toisesta on tullut suunnattua rajojemme ulkopuolelle. Mutta nyt! Eli kaipailisin vinkkejä rengastien varrella oleviin Turun saariston kohteisiin sekä Ahvenanmaalle. Varsinkin kaikki ilmainen tai hyvin halpa kiinnostaa.



Tulemme tekemään matkan pakettiautolla, jossa on nukkumismahdollisuus. Haluaisimmekin hyödyntää tilaisuuden yöpyä muualla kuin leirintäalueilla, joten jos tiedät esimerkiksi ihanan rantapaikan johon kannattaa yöksi asettua, niin kerro ihmeessä! Matkustamme kahden lapsen kanssa ja he varmasti ilahtuisivat esimerkiksi lampaiden tai hevosten näkemisestä. Onko Ahvenanmaalla tähän mahdollisuutta? Käymme varmasti myös Maarianhaminassa. Löytyykö sieltä hyviä kasvisruokapaikkoja?

Ihan kaikki vinkit otetaan vastaan, joten nyt vain kommenttia laittamaan! Kiitos!

*Kuvat Pixabay

Kommentit

  1. Moi! Mun blogissani Käsintehtyä ja kaunista on juurikin tuosta Saariston rengastieltä muutama postaus :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vegaaniset muffinssit sekä laulupussin askartelua

Viro // Seikkailu Tallinnassa

Minne kaipaan takaisin?