Vegaaniravintoloiden helmi löytyy Loviisasta!





Matkailussa eniten pidän siitä, kun ilman suunnittelua löytää jotain uutta ja ihanaa. Teimme viime viikolla muutaman päivän reissun kotimaassa ja yhtenä päiväkohteena oli Loviisa. Kaupungissa olen ohimennen käynyt kaupassa mökille mentäessä, mutta muuta kokemusta paikasta minulla ei ole. Loviisaan menimme hyvin pitkälti Onneli ja Anneli -elokuvien innoittamana. Kaupungista siis löytyy parikin leikkipuistoa teemaan liittyen. Noista lisää myöhemmin.

Nopean googlailun jälkeen valitsimme lounaspaikaksi keskustassa sijaitsevan vegaaniravintola Bellan. Ja eipä parempaa olisi voinut valita! Ruoka oli valehtelematta parasta mitä olen syönyt! Ravintola itsessään oli hyvin viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä. Vaikka osuimme kiireisimpään lounasaikaan oli tarjoilijalla aikaa jäädä juttelemaan asiakkaiden kanssa ja buffetpöytää täydennettiin ripeästi. Ruokavaihtoehtoina oli lounasbuffetista keittoa, papupihvejä ja lisukkeina erilaisia salaatteja. Käsittämättömän herkullista kaikki, varsinkin ne papupihvit! Jälkiruuaksi oli marjapiirakkaa, joka maistui varsinkin perheen pienimmille.









Jos vain liikutte vähänkään Loviisan lähellä, niin menkää ihmeessä syömään tähän (omasta mielestäni) Suomen parhaimpaan vegaaniravintolaan! Tai tehkää retki Loviisaan tämän ravintolan takia! Täältä löydät ravintolan nettisivut.


Kommentit

  1. Ihan mahtavaa että pienemmistäkin kaupungeista alkaa löytymään vegaaniravintoloita! Pitää muistaa tämä ravintola seuraavalla Loviisan reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Itse olin todella positiivisesti yllättynyt! Naapurikaupungista Porvoosta löysimme myös ihana paikan, Ani's cafe, jota suosittelen lämmöllä :)

      Heidi / Arjen parempi puoli

      Poista
  2. Hyvä vinkki ja mikäli Loviisaan suuntaan joku päivä, tämä ravintola on varmasti kohteena. Mukava, että pienemmissäkin kaupungeissa löytyy hyviä ruokapaikkoja.

    VastaaPoista
  3. Ihana ajatus nuo kierrätysmukit! Täytyypä laittaa ravintola mieleen jos Loviisassa tulee käytyä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vegaaniset muffinssit sekä laulupussin askartelua

Viro // Seikkailu Tallinnassa

Minne kaipaan takaisin?