Postikortteja Marokosta.



Eilen palasimme kahden viikon reppureissulta Marokosta. Sielu tekee vielä matkaa kotiin, mutta halusin kuitenkin jakaa ensitunnelmia matkalta. Jokaisesta kohteestamme (Marrakech, Imlil, Sidi Kaouki ja Essaouria) on tulossa tarkemmat postauksensa lähiaikoina. Joten, tervetuloa matkalle mukaan!

Marrakech:








Ilmil (Atlas vuoristo):






Sidi Kaouki:




Essaouria:








Kommentit

  1. Oi miten ihania ja värikkäitä kuvia! Marrakech ja näiden kuvien myötä muutenkin Marokko kiinnostaa. Olitteko reissussa lasten kanssa ja koitteko matkaamisen turvalliseksi? Odotan uusia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anita! Joo, oltiin lasten (6- ja 3-vuotiaat) kanssa reissussa! Kaikissa paikoissa oli turvallinen olo (ei toki liikuttu enää pimeän jälkeen missään, koska lasten nukkumaanmenoajat..) Voin todella suositella ainakin noita paikkoja joissa itse kävimme :) Kerron kaikista kohteista myös lapsiperheen näkökulmasta.

      Poista
  2. Ihania tunnelmakuvia. Muita postauksia odotellen 😊

    VastaaPoista
  3. Hienoja postikortteja. Ihan odotan lisää! Me käytiin Marokossa lokakuussa. Ihana palata näiden kuvien kautta takaisin tuohon mystiseen maahan.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Marokko on ollut jo vuosia haaveena. Asun Espanjan Andalusiassa eli matkakin olisi hyvin lyhyt tuosta lahden yli. Jotenkin niin tarunhohtoinen maa.

    VastaaPoista
  5. Todella houkuttavan näköisiä kuvia! Marokko olisi haaveissa ihan lähivuosina, haluaisin kovasti päästä tutkimaan markkinoita ja tehdä retken Saharaan.

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia! Olen aina halunnut nähdä nuo värikkäät seinät ja kauniit kadut! Joskus ehkä vielä...

    VastaaPoista
  7. Marrakesh ja Essaouria olivat minulle tuttuja, mutta kaksi keskimmäistä ei. Yritän keräillä blogeista innostusta, palata Marokkoon näkemään jotain muuta kuin edellisellä road tripillä näin. Silloin minun suosikkini oli Fes.

    VastaaPoista
  8. Oi, nyt kyllä nousi Marokkokuume. Meillä on alustavia suunnitelmia ehkä mennä tulevan Suomen matkan yhteydessä. Näyttää kyllä valokuvaajan paratiisilta!

    VastaaPoista
  9. Ihana Marokko, ja nuo värit! <3 KÄvin siellä ekan kerran viime vuonna, ja 10 päivää ei mitenkään ollut tarpeeksi. Nyt haaveilenkin uudesta matkasta sinen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vegaaniset muffinssit sekä laulupussin askartelua

Viro // Seikkailu Tallinnassa

Minne kaipaan takaisin?